Solar Projecten en Services is dé specialist in zonnepanelen!

Voor zowel de zakelijke als de particuliere klant kunnen wij alles regelen, van subsidieaanvraag, financiering, installeren van een zonnepanelen systeem tot aan het onderhoud daarvan.

Wij streven ernaar een bijdrage te leveren in de transitie naar duurzaamheid en willen u als klant daarin totaal ontzorgen.

Wat kost het en wat levert het op?

Samen met onze vakkundige engineers zorgen wij voor de optimale oplossing, het hoogste rendement en daardoor een gunstige terugverdientijd.

Door onze jarenlange ervaring in o.a. het verduurzamen van bedrijventerreinen en energieopslag bent u verzekerd van een hoogwaardig resultaat, een resultaat waardoor u ook gaat stralen.

Wij durven met zekerheid te zeggen dat ons advies zich terugverdiend. Bij een advies door Solar Projecten en Services moet u denken aan: advies voor verschillende soorten dak constructies, financieringsvormen voor projecten, batterijsystemen en verduurzamingstrajecten.

Solar PS werkt met het simulatieprogramma PV*SOL. Hierin kunnen wij bijna alle zonne-energie installaties simuleren, schaduwanalyses maken en een financiële opbrengstanalyse realiseren. Nadat u van ons een advies heeft ontvangen kunnen wij u ondersteunen met het gehele traject.

Zonnepanelen SolarPS

Waarom kiezen voor SolarPS?

✅ VCA gecertificeerde installateurs
✅ Inspectie volgens Scope 12 
✅ Installaties voldoen aan NEN1010 norm
✅ Hanwa Q-Cells Tier 1 zonnepanelen
✅ Huawei omvormers
✅ Ecotap laadstations
✅ Simulatieprogramma PV*SOL
✅ Jarenlange ervaring in verduurzaming
✅ Gratis en vrijblijvende offertes