We zijn goed in wat we doen en daar zijn we trots op. We kunnen heel veel vertellen over hoe we werken, maar het gewoon laten zien is natuurlijk veel duidelijker. Bekijk hier een selectie van enkele projecten.

Bedrijfspand Bemmel

Zakelijk

Op een bedrijfspand in Bemmel hebben de installateurs van SolarPS 386 nieuwe panelen mogen monteren volgens de scope 12 norm.

De Net-gekoppelde pv-installatie heeft een geïnstalleerd vermogen van 125,45 kWp en een jaaropbrengst van 110.000 kWh. 

0
Geïnstalleerde zonnepanelen

Coehoornstraat Nijmegen

Particulier

SolarPS verzorgd niet alleen de installatie bij bedrijven, ook particulieren ondervinden de voordelen van onze snelle en kwalitatief uitstekende service.

Een huishouden in Nijmegen heeft 10 stuks Hanwa Q.Cells Q-PEAK DUO BLK 370WP panelen laten installeren met een Sungrow SG3K.S omvormer. Deze PV installatie heeft een vermogen van 3,7 kWp. Met een geschatte jaaropbrengst van 3.300 kWh.

0
Geïnstalleerde zonnepanelen

Ananta Toerstraat Nijmegen

Particulier

Aan de Ananta Toerstraat in Nijmegen heeft een huishouden 10 stuks Hanwa Q.Cells Q-PEAK DUO BLK 370WP panelen laten installeren met een Sungrow SG3K.S omvormer. Deze PV installatie heeft een vermogen van 3,7 kWp. Met een geschatte jaaropbrengst van 3.510 kWh.

0
Geïnstalleerde zonnepanelen

Gendt

Particulier

Recentelijk is een particulier in Gendt (Gelderland) voorzien van 42 stuks Hanwa QCells Q PEAK DUA ML G9 385 zonnepanelen met een Huawei omvormer.

Deze PV installatie heeft een vermogen van 16,17 kWp. Met een geschatte jaaropbrengst van 15.000 kWh.

0
Geïnstalleerde zonnepanelen