Contact

Veelgestelde vragen

Wij hebben de veelgestelde vragen alvast beantwoord. Als uw vraag hier niet tussen staat, kunt u altijd contact met ons opnemen per telefoon of mail.

Het terugverdienen van uw investering gaat sneller naarmate de zonnepanelen beter bij uw dak passen. Ons team van deskundige zonne-energiespecialisten analyseert zorgvuldig uw energiebehoefte en dak, en biedt een advies op maat voor zonnepanelen dat perfect is afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. Meer weten wat u kunt besparen?

Over het algemeen mag u als huiseigenaar zelf beslissen of u op uw dak zonnepanelen wilt hebben. De overheid verwijst naar deze handeling als “vergunningvrij”, maar dat betekent niet dat er geen regels gelden. Het zonnepanelensysteem zelf moet namelijk aan bepaalde voorwaarden voldoen. Het is echter belangrijk om te vermelden dat er specifieke eisen kunnen gelden voor woningen in beschermd stads- of dorpsgezicht, opgelegd door de gemeente. Als u meer vragen hier over heeft kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen

De hoeveelheid zonnepanelen die op uw dak kunnen worden geplaatst om een optimaal rendement te behalen, is afhankelijk van de grootte van uw dakoppervlak en uw energieverbruik. Bij een schuin dak beslaat één zonnepaneel doorgaans ongeveer 1,65 m2. Bij onze berekeningen hanteren we altijd een marge van 2,5 m2 per paneel, exclusief veiligheidsmarges. We kunnen nauwkeurig voor u bepalen hoeveel panelen er op uw specifieke dak kunnen worden geïnstalleerd om het beste rendement te behalen. Voor meer informatie kunt contact met ons opnemen. 

Voor actuele prijzen en informatie betreffende de zonnepanelen welke wij aanbieden verwijzen wij u graag door naar de afdeling verkoop

Het salderen op zonnepanelen is momenteel een stimuleringsmaatregel in Nederland. Het is belangrijk op te merken dat de regels met betrekking tot salderen kunnen veranderen. In het Klimaatakkoord is afgesproken dat de salderingsregeling wordt afgebouwd vanaf 2023 en uiteindelijk wordt vervangen door een terugleversubsidie. Dit kan betekenen dat de financiële voordelen van salderen in de toekomst mogelijk anders zullen zijn. Het is raadzaam om de actuele informatie over salderen en de mogelijke veranderingen bij de overheid op te vragen bij SolarPS.

Maak u geen zorgen over ongemak. We streven ernaar om het project vrijwel altijd binnen een dag af te ronden. Bovendien zorgen we ervoor dat de kabels op een esthetische wijze worden weggewerkt en dat er veilig wordt gewerkt. Nadat alles is voltooid, hoeft u alleen nog maar te genieten van uw lagere energierekening!

Of uw dak geschikt is voor zonnepanelen hangt af van diverse factoren. Zo is het belangrijk om de ideale hellingshoek te berekenen, de schaduwvrije zone, de dak conditie en natuurlijk het draagvermogen. Om een definitieve beoordeling te krijgen of uw dak geschikt is voor zonnepanelen, is het raadzaam om contact op te nemen met SolarPS. Wij kunnen uw dak inspecteren, een schaduwanalyse uitvoeren en u voorzien van gedetailleerd advies op maat.

Telefoon

088-1184980

E-mail

Info@solarps.nl

Adres

De Houtakker 51, 6681 CW Bemmel

Contactformulier

Staat uw vraag er niet tussen?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen (maandag – vrijdag) van 08:30 uur t/m 17.00 uur. Kan uw vraag niet wachten? Vul dan ons contactformulier in. Ons team streeft ernaar om binnen 24 uur uw vraag te beantwoorden. 

Ma: 08:30 – 17:00
Di:   08:30 – 17:00
Wo: 08:30 – 17:00
Do:  08:30 – 17:00
Vr:   08:30 – 17:00

SolarPS, uw betrouwbare partner voor een duurzame en zonnige toekomst

Contact

De Houtakker 51

6681 CW Bemmel

088-1184980

Vraag een offerte aan

Ons toegewijde team staat altijd voor u klaar

© 2023 Powered by Optimalweb