Installatie

VCA gecertificeerd

Installatie volgens scope-12

Zonnekeur installateur

We nemen u graag mee in onze werkwijze

Bij SolarPS streven we ernaar om het installatieproces van uw zonnepanelen soepel en efficiënt te laten verlopen. Daarom wordt installatie verzorgd door de vakkundige, VCA gediplomeerde installateurs van SolarPS, onder veiligheidsnorm Scope 12, en werken we samen met gerenommeerde partners zoals Van der Valk Montagesystemen, een toonaangevende leverancier van hoogwaardige montagesystemen voor zonne-energie.

Bij SolarPS streven we naar een naadloze installatie-ervaring. We zorgen voor open communicatie gedurende het hele proces en beantwoorden graag al uw vragen. Onze installateurs zijn vakbekwaam en hebben ruime ervaring in het installeren van zonnepanelen met behulp van Van der Valk montagesystemen. 

Door samen te werken met Van der Valk Montagesystemen kunnen we u verzekeren van een duurzame en betrouwbare installatie van uw zonnepanelen. Met deze hoogwaardige montagesystemen en ons ervaren installatieteam bent u verzekerd van een kwalitatief hoogstaand resultaat dat jarenlang meegaat.

0 %
Tevredenheidsgarantie

Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent!

Uw huis is een van uw belangrijkste eigendommen, dat begrijpen wij maar al te goed! Kies daarom installatie van SolarPS voor een perfect eindresultaat op uw dak. Wij zijn tenslotte pas tevreden wanneer u dat bent! 

1. Kennismaking en advies

Het eerste stadium van ons proces is de kennismaking en adviesfase. Hierbij gaan we graag met u in gesprek om uw specifieke behoeften en doelen te begrijpen. Onze deskundige adviseurs zullen naar uw wensen luisteren, uw energieverbruik analyseren en de geschiktheid van uw locatie beoordelen. Op basis van deze informatie kunnen we u gedegen advies geven over de beste zonnepanelenoplossing voor uw situatie. We zullen ook alle vragen beantwoorden die u mogelijk heeft over de technische aspecten, financiële stimuleringsmaatregelen en de te verwachten energiebesparingen.

2. Ontwerp en engineering

Na de kennismakingsfase gaan onze ervaren ontwerpers en ingenieurs aan de slag om een op maat gemaakt ontwerp te creëren dat perfect aansluit bij uw behoeften en de specificaties van uw locatie. Ze zullen rekening houden met factoren zoals de dak oriëntatie, de beschikbare ruimte en eventuele schaduwproblemen. Met behulp van geavanceerde tools en software zullen ze een gedetailleerd ontwerp maken dat de optimale opbrengst van uw zonne-energiesysteem garandeert.

3. Installatie en implementatie

Zodra het ontwerp is goedgekeurd, gaan we over tot de installatie en implementatiefase. Ons team van ervaren installateurs zal uw zonnepanelen vakkundig installeren volgens de hoogste normen en met behulp van hoogwaardige montagesystemen. Ze zorgen ervoor dat alle bekabeling en elektrische aansluitingen correct worden uitgevoerd, en dat het systeem veilig en efficiënt werkt. We streven naar een soepele installatie, waarbij we rekening houden met uw planning en minimale verstoringen.

4. Onderhoud en monitoring

Na de installatie stopt onze betrokkenheid niet. We bieden uitgebreid onderhoud en monitoring om ervoor te zorgen dat uw zonne-energiesysteem optimaal presteert. Onze experts zullen regelmatig onderhoudscontroles uitvoeren om ervoor te zorgen dat alle componenten goed functioneren en schoon zijn. We bieden ook geavanceerde monitoringssystemen die de prestaties van uw zonnepanelen in realtime volgen. Mochten er problemen optreden, dan zullen we deze snel identificeren en oplossen om de maximale energieopbrengst te garanderen.

Bekijk hoe veel u kunt besparen

Bijna klaar..!
Zelfscan besparen

SolarPS, uw betrouwbare partner voor een duurzame en zonnige toekomst

Contact

De Houtakker 51

6681 CW Bemmel

088-1184980

Vraag een offerte aan

Ons toegewijde team staat altijd voor u klaar

© 2023 Powered by Optimalweb