Werken bij

Werken bij SolarPS

Versterk jij ons team?

Bij SolarPS streven we ernaar om de wereld te veranderen door middel van duurzame energieoplossingen. Als toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energie zijn we voortdurend op zoek naar gepassioneerde en getalenteerde mensen die willen bijdragen aan onze missie om groene energie toegankelijk te maken voor iedereen.

Bekijk onze actuele vacatures en kom meer te weten over hoe jij deel kunt uitmaken van ons team dat zich inzet voor een schonere toekomst. We zijn altijd op zoek naar (opkomende) talenten die gepassioneerd zijn over duurzame energie.

Zonnepanelen Zoninnovatie dak

Wat bieden wij

Werken vanuit een gezamelijk doel

‘’Ik merkte dat er te weinig aandacht werd besteed aan het opbouwen van sterke klantrelaties. De zonnepanelenmarkt was voornamelijk gericht op kwantiteit in plaats van kwaliteit. Dit heeft ons geïnspireerd om een gepassioneerd team van specialisten samenstellen dat gericht was op het laten groeien, ontzorgen en ondersteunen van onze klanten. Ons doel is en blijft om uitstekende service te leveren, vanaf het allereerste contact tot aan de afronding van ieder project.’’

– Peter van Tuijl – oprichter van SolarPS

Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals met uitgebreide kennis van zonne-energiesystemen en de nieuwste ontwikkelingen in de branche. We zijn trots op ons vermogen om onze klanten te voorzien van deskundig advies, vanaf het eerste contact tot en met de nazorg. We luisteren naar uw wensen, analyseren uw energiebehoeften en bieden op maat gemaakte ontwerpen en offertes die aansluiten bij uw budget en doelstellingen.

Vacatures

Telefoon

088-1184980

E-mail

Info@solarps.nl

Adres

De Houtakker 51, 6681 CW Bemmel

SolarPS, uw betrouwbare partner voor een duurzame en zonnige toekomst

Contact

De Houtakker 51

6681 CW Bemmel

088-1184980

Vraag een offerte aan

Ons toegewijde team staat altijd voor u klaar

© 2023 Powered by Optimalweb