Over ons

Wat ons onderscheidt van anderen?

Wij werken vanuit passie

Duurzaamheid zit in ons DNA. We zijn er trots op dat we een bijdrage kunnen leveren aan het verminderen van de CO-2 uitstoot en het bevorderen van een schone toekomst. door te kiezen voor zonne-energie, draagt u niet alleen bij aan een duurzame wereld, maar profiteert u ook van lagere energiekosten op termijn. 

Bij SolarPS geloven we ook sterk in het leveren van uitstekende service. We streven ernaar om elke klant een persoonlijke benadering te bieden en hun geuderende het hele proces te ondersteunen.

Zonnepanelen Zoninnovatie dak

Wat u van ons kan verwachten

Werken vanuit een gezamelijk doel

‘’Ik merkte dat er te weinig aandacht werd besteed aan het opbouwen van sterke klantrelaties. De zonnepanelenmarkt was voornamelijk gericht op kwantiteit in plaats van kwaliteit. Dit heeft ons geïnspireerd om een gepassioneerd team van specialisten samenstellen dat gericht was op het laten groeien, ontzorgen en ondersteunen van onze klanten. Ons doel is en blijft om uitstekende service te leveren, vanaf het allereerste contact tot aan de afronding van ieder project.’’

– Peter van Tuijl – oprichter van SolarPS

Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals met uitgebreide kennis van zonne-energiesystemen en de nieuwste ontwikkelingen in de branche. We zijn trots op ons vermogen om onze klanten te voorzien van deskundig advies, vanaf het eerste contact tot en met de nazorg. We luisteren naar uw wensen, analyseren uw energiebehoeften en bieden op maat gemaakte ontwerpen en offertes die aansluiten bij uw budget en doelstellingen.

Groeit u met ons mee?

Onze focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid heeft geleid tot een sterke en loyale klantenbasis. We streven ernaar om voortdurend aan de behoeften van onze klanten te voldoen en hen te voorzien van hoogwaardige zonnepanelen en uitstekende service.

Het resultaat is dat onze klanten niet alleen genieten van de voordelen van zonne-energie, maar ook ervaren dat ze samen met ons kunnen groeien naar een duurzamere toekomst. We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen en kijken uit naar verdere groei en succes samen.

Geniet van ons aanbod

Dankzij ons brede netwerk kunnen we hoogwaardige zonnepanelen en aanverwante producten van gerenommeerde leveranciers aanbieden. Dit stelt ons in staat om een scala aan opties en oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de behoeften en budgetten van onze klanten. Ons divers aanbod zorgt ervoor dat we flexibel kunnen inspelen op specifieke wensen, waardoor we u als klant de best mogelijke keuzes kunnen aanbieden voor hun zonne-energieproject.

Telefoon

088-1184980

E-mail

Info@solarps.nl

Adres

De Houtakker 51, 6681 CW Bemmel

SolarPS, uw betrouwbare partner voor een duurzame en zonnige toekomst

Contact

De Houtakker 51

6681 CW Bemmel

088-1184980

Vraag een offerte aan

Ons toegewijde team staat altijd voor u klaar

© 2023 Powered by Optimalweb